onsdag 12. mars 2014

Håpet er lysegrønt-smoothie

Heidi, jeg tok utfordringa; smoothie med spinat!

1 litt bløt pære
1 kiwi som burde vært litt bløtere
4 store, svære spinatblader

Tataa!(jeg burde strøket duken min)

3 kommentarer:

 1. men silje, man kan jo ikke legge ut en så finfin oppskrift og bare skrive ....tataa!....og ingenting mer!? få höre nå da!! :D ble det snaskens eller ble det blä? og en ting jeg tenkte på under middagen idag: hva trur silje om å ha spinat i kjöttkaker!? (ja altså, snart er du nödt til å bytte navn til spinatbloggen, hoho!)

  SvarSlett
 2. Det er det som kalles en ekte blogg-cliffhanger! Så må jeg bare nevne at innlegget ble avsluttet med at jeg måtte stryke duken min og det gjorde jeg også til gagns i morges da jeg plukket fram alle dukene jeg fant og strøk hver eneste en av dem. Det var da sola skinte fra blå himmel; nå regner det og er vind så nå skal jeg straks gå ut en tur :-)
  OK her kommer en smakstilbakemelding på håp-smoothien; Den smakte mye pære og mye kiwi :-) Og ikke så veldig mye spinat. Altså ikke spinat i det hele tatt. Jeg har en moden mango så det kan hende også denne dagen ender på smoothie-og-spinat-galeien, den som har lever får se om også den smoothien ender opp på bloggen.
  Spinat i kjøttkaker? JAA!!! Klart! Kjør på. Kanskje vi kan skifte navn på det fra spinat til spinALT?!
  OG når gjenopptar du blogginga igjen?!

  SvarSlett
 3. herrlich, da er håpet lysegrönt sånn på ordentlig da! :) lurer på åssen jeg skal få trylla ned den spinaten i kjöttkakene uten at gutta boys oppdager det? det blir neste spinalpine.. blogginga mi ja, den er lagt ned på ubestemt tid, har mer enn nok med alt annet skrot og rot i livet mitt ;) jaja.. det var dagens fra meg, nå hopper jeg i seng... god natt!

  SvarSlett