tirsdag 10. april 2012

Familien inntar Provence

I mars fylte mamma 60 år og i den anledning reiste majoriteten av familiens medlemmer bort for å feire, nærmere bestemt dro vi til Antibes i Provence. Der var det flott! Skulle gjerne vært der om sommeren med litt varmere vær enn det vi opplevde men det var en veldig hyggelig tur! Kommentarer/forklaringer er under bildene :-) Tusen takk til både Mamma og dere andre for de fine dagene!

Vi fløy over Alpene og mellomlandet i Zürich. Diskusjonen pågår fremdeles i familien angående hvorvidt vi kan si vi har vært i Sveits eller ikke etter å ha mellomlandet der.Her er hele bøtteballetten som var med. Bare Johannes, Tor og Mira måtte være hjemme for å passe på hus, heim, butikk og hverandre. En annen gang skal de også få være med.Vi bodde like ved markedsplassen i Antibes. Der var det fantastiske markedsboder. Her ser du bilde av salt i alle farger og smakstilsetninger. Det luktet fantastisk på markedet :-)Klart søskenene måtte rase litt ;o)En dag måtte vi ta tog til Italia og spise pizza på denne fantastiske pizzeriaen som Tone hadde lest om. Den er i San Remo og er vel verdt et besøk. Men da vi prøvde å forklare til innehaverne at vi var nettopp der fordi vi (Tone) hadde lest om dem i et norsk matblad svarte de "klokka halv tre" så jeg vet ikke om de forstod riktig alt vi sa... Men for en mat!Man skulle kanskje tro det var det Nye Jerusalem men byen heter Saint Paul de Vence og var VEL verdt et besøk. Utrolig vakkert der!Titti er dyrenes venn. Dette var bare ett av flere husdyr som fikk litt ekstra omsorg og kos denne dagen.


Mye flott arkitekturMaksimalistisk, herlig inngangsparti som bugnet over med farger og veksterOg her er jubilanten sammen med PappaSøstrene (jeg med ny klokke for dagen)Fantastisk mat!! Grillet andebryst... mmmm!Og de tre som alltid bidro med temperatur, humør, sjølironi, gode spørsmål og godteri. Det vil si; de bidro til spising av sådant. Veldig flotte, alle tre! Og Jossa da men han var jo ikke med akkurat denne gangen.
Og så var det hjem igjen. Takk for turen og fine dager!

1 kommentar: