søndag 9. februar 2014

Hjemmelaget salsa

Fredag var det en fireåring her som ville ha tacos og det kan man lage kjedelig eller sprekt. Jeg gikk for sprekt. Det skulle egentlig vært guacamole til, avocadoene ble kjøpt inn men de trenger nok noen dager ekstra på å begynne å vurdere å modne så i den grønne saus' fravær måtte det bli en ekstra god hjemmelaget rødsaus - salsa. Flaks at det ble det da. Man trenger ikke tacosaus når man har salsa :-)

Du trenger:
tre store tomater
en liten løk
ett fedd hvitløk
en stor neve fersk koriander (ca en halv sånn potte)
saften av en halv lime
en halv paprika
en rød chili (ta bort frøene med mindre du vil ha en dundersterk opplevelse)
litt salt

Ha alle ingrediensene i en blender / hakkebolle / stavmikser / du skjønner tegninga sånn at det blir most. ELLER, hvis du har god tid, så grovkutter du tomater, løk og paprika og blander det i resten. La den gjerne stå litt å godtgjøre seg før den serveres til fredagstacosen :-)

Nå skulle det ha vært et fresht matbloggbilde her men istedenfor så valgte vi den ydmyke vei; vi smakte først på salsaen før mine søstre sa at den var SÅ god at den MÅTTE jeg legge ut på bloggen og dermed ble det bilde av en halv bolle salsa, og ikke et lekkert tacoskjell eller noe. Du skjønner. Man må jo smake for å vite at det er ordentlig godt!


1 kommentar:

 1. Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

  Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

  SvarSlett