tirsdag 13. august 2013

Felles(skaps)prosjekt

Da våre venner Lena og Fredrik skulle flytte tilbake til Finland etter to år sammen med oss i Oslo, var det ei driftig dame (eller to) som tok et fantastisk initiativ; Vi lager et babyteppe til barn nr 3 som var på vei! Alle som kan og vil, deltar!
JA! Vi samlet damegjengen en kveld for fellesskap og håndarbeid og reglene var enkle; bruk garnet som er kjøpt inn for prosjektet og lag ruter som er så nært 12 x 12 cm som du klarer. Bruk fantasien. Enkelte klarte oppgaven bedre enn andre. Enkelte er mer bestrikket og beheklet enn andre. Enklte lagde mange ruter, andre lagde få. Alle fikk være med. Birte "fikk" montere hele greia. Resultatet ble fantastisk! Nå skal dette snart i vei til våre venner og vi gleder oss til å høre fra dem, hvordan det går med den lille sønnen som ble født for noen dager siden og reaksjonen deres på teppet.

Det er godt med gode venner. Jeg tar på ingen måte cred for teppet, jeg har bare laget noen av rutene. Men jeg synes det er vakkert og inspirerende. Jeg synes det oser av kjærlighet og savn.

Sånn ble det (litt dårlig bildekvalitet; tatt med telefonen)


Og her er fire bilder av de fire hjørnene så man ser rutene litt tydeligere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar